2016. március 18., péntek

Tavaszi Ébredés Gabi Glass Art mandalákkal

Íme az Üvegre álmodott hagyomány kollekció Ébredés mandalájának szimbólum elemzése.

Amikor ezt a motívumot először megláttam, rögtön tudtam, hogy meg kell festenem. Belülről jött a késztetés, mert olyan energiákat éreztem belül, hogy nagyon megmozgattak.


Így készülnek:) 

  Itt még várja a mandala a háttérszínt.

Festés közben alakultak a színek és kétféleképpen is elkészült ez a dinamikus mandala. Természetesen a színek és a formák jelentéstartalmát együtt kell nézni, ezért is kétféle erőminőséget képviselnek a különböző színekben készült mandalák.     
 A kreatív erők ébredése mandala

A kreatív erők ébredése mandala egy igazi tavaszi mandala, mivel azokat az erőket jelképezi, amelyek ilyenkor a téli alvó állapotból hatalmas erővel törnek elő. Ez a frissesség, a dinamizmus az életerőt és a szellemet is megmozgatja. Az ébredés mandala a kreatív energiák előhívását, kibontakozását serkenti. A mandala formái és színei előhívják a tudatalatti erőit, amelyek megsúgják nekünk, hogy minek van valódi értéke az életünkben, és segítenek valódi önmagunkhoz közelebb kerülni. A harmonikus világoszöld és smaragdzöld színek segítenek beindítani, mozgásba hozni az ember öngyógyító erőit. Az intuitív erők áramlása és az  alkotóképesség beindítása egy szabadabb, boldogabb élet felé visz. Ajánlom ezt a mandalát mindenkinek, aki szeretné felfedezni saját teremtő erejét, szeretne megújulni, új célokat találni a harmonikus élet felé vezető úton.

 
 A gyógyító erők ébredése mandala


 A gyógyító erők ébredése mandala egy igazi tavaszi mandala, mivel azokat az erőket jelképezi, amelyek ilyenkor a téli alvó állapotból hatalmas erővel törnek elő. Ez a frissesség, a dinamizmus az életerőt és a szellemet is megmozgatja. Az ébredés mandala a gyógyító erők előhívását segíti. A mandala formái és színei előhívják a tudatalatti erőit, amelyek megsúgják nekünk, hogy minek van valódi értéke az életünkben, és segítenek valódi önmagunkhoz közelebb kerülni. A harmonikus világoszöld és smaragdzöld színek segítenek beindítani, mozgásba hozni az ember öngyógyító erőit. Az intuitív erők szabad áramlása egy teljesebb élet felé visz. Ajánlom ezt a mandalát mindenkinek, aki szeretné felfedezni saját gyógyító és spirituális erejét, szeretne megújulni, új célokat találni a harmonikus élet felé vezető úton.




A Magyar Térrendezés elvei szerint mindkét mandalának a legjobb helye a lakás keleti részén van, vagy érdemes olyan helyre tenni, ahol sok időt tartózkodunk és ki tudják ránk fejteni hatásukat. Pl.: konyha, dolgozószoba, alkotószoba vagy ahol szellemi tevékenységet végzünk stb. A ház szellemi részén, a tetőtérben is nagyon jó helye lehet ezeknek a mandaláknak.

Szeretettel ajánlom mindkét mandalát akár különleges alkalmakra Szeretteidnek vagy, ha önmagadat szeretnéd meglepni egy igazán értékes ajándékkal. A mandalát többféle méretben meg tudom festeni a 15 cm-től akár az 50 cm-es méretig. A mandalákat fa díszdobozban kínálom, így akár postai úton is fel tudom adni.

Az Üvegre álmodott hagyomány kollekció további darabjait itt tudod megnézni. 

Szeretettel várlak facebook oldalalamon is, ahol folyamatosan megosztok minden, ami a Gabi Glass Art háza táján történik. 

Érdeklődésedet, rendelésedet szeretettel várom:)
Gabi
gabi@gabiglassart.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése