2015. július 23., csütörtök

Erdőn,mezőn,tónál, forrásnál és szent helyeken alkottunk:)

A Lélektükör alkotótábort júliusban tartottam a Pilisben. A tábor mottójának a résztvevők visszajelzései szerint sikerült eleget tennünk: "Kreativitás, Önismeret, Önfejlesztés, Örömalkotás, Feltöltődés" Magyar térrendezőként és alkotó emberként egy olyan programot állítottam össze a Lélektükör Alkotótáborba, ami nemcsak egy különleges élményt adhat, hanem a testi-lelki-szellemi egyensúly megteremtésében is sokat segíthet és segített:) - a résztvevők elmondása szerint. Ezen a hétvégén a csakrák mentén foglalkoztunk a különböző lelki tartalmakkal. Ahogy az embernek is vannak fő csakrái, úgy a térben is megtalálhatjuk azokat a helyeket, amelyek kapcsolhatók az ember energiaközpontjaihoz, csakráihoz.  Mi ezeken a helyeken alkottunk:) 
Íme egy képes beszámoló:)
                                                                               
 

Alkotás a Pilisszentkereszti Mária forrásnál


Alkotás a Pilisszántói Határréti tónál


A világ legszebb búzamezőjén:) 
Tudom kissé elfogult vagyok...de Pilisszántóiként nekem ezt elnézhetitek:)

A lovak és a csacsi is kíváncsiskodott :)

 Panorámás rajzolóasztalon igazán jól lehet alkotni

A Boldogasszony kápolna mögött is akadt egy jó hely

Itt mindenki megtalálta a helyét

A bányában

Pilisszentléleken a Pálos kolostor romoknál



Ha Te is szeretnéd kipróbálni azt, hogy milyen a természetben alkotni, ajánlom szeretettel a Pilisi Alkotókört, amelyet havonta tartok a Pilisben. A májusi alkalom témája:
szerelem, kinyílás a párkapcsolatra, kinyílás a párkapcsolatban, életöröm, megtartás és elengedés egyensúlya, a férfi és női energiák harmóniába hozása

A Mag-rügy-virág - a női alkotóerő kibontakozásáért - Alkotókör 2018. május 26-án indul Pilisszántón. Bővebb információért kérlek kattints ide!

Érdeklődésedet, jelentkezésedet várom szeretettel
 
Gabi






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése